طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال:
مواد لازم |
مقدار |
اسفناج | 100گرم |
گردو | 20 گرم |
انار | ۱ عدد دانه شده |
پنیر فتا | 20 گرم |
سیب | ۱عدد |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال :
سالاد انار و اسفناج به همراه سس رب انار میتواند یه انتخاب فوق العاده براى سالاد شب یلدا باشد. براى تهیه این سالاد از اسفناج هاى کوچک استفاده کنید. برگ هاى کوچک اسفناج را خرد نکنید و درسته در ظرف بریزید. معمولا این سالاد با میوه سرو میشود مثل پرتقال فیله شده یا نارنگى یا سیب و دانه هاى انار. پیشنهاد میکنم که روى سالادتان گردو و پنیر فتاى خرد شده هم بریزید. که در اینصورت هم چربی مفید حاوی امگا ۳ ( گردو ) و هم پروتئین موردنیازتان (پنیر فتا) را تامین خواهید کرد.
سس رب انار: یک قاشق غذا خوری رب انار ملس یک قاشق غذا خوری روغن زیتون یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک اگر سرکه بالزامیک ندارید به همان اندازه از شکر یا سرکه قرمز استفاده کنید.
نوش جان