طرز تهیه سالاد شلغم و هویج در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه سالاد شلغم و هویج در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
هویج | 3 عدد |
شلغم | 3 عدد |
جعفری | نصف فنجان |
مغر تخمه کدو (اختیاری) | نصف فنجان |
آبلیموی تازه | 2 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد شلغم و هویج در کارگاه آشپزی کارال :
شلغم ها و هویج ها را با پوستکن_کارال پوست بگیرید و درشت رنده کنید. جعفری ها را هم خرد کرده و همراه با شلغم و هویج در کاسه ای بریزید.
2 قاشق غذاخوری آب یک لیمو ترش و 2 قاشق روغن زیتون و مغز تخمه کدو و نمک را به سالاد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
سالاد شما آماده است. نوش جان