طرز تهیه سالاد اسفناج و کدو حلوایی

طرزتهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در آشپزخانه کارال

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم ( سالاد ) مقدار
کدو حلوایی 500 گرم
اسفناج 150 گرم
سیب یا گلابی 1 عدد
فیله بوقلمون 500 گرم
انار دون شده نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
پنیر 50 گرم
دارچین به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم ( سس ) مقدار
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد  قاشق چایخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
 نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در ظروف کارال :

فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید . بعد کدو حلوایی را شسته و پوست بکنید،میتونید به صورت مربعی یا به صورت حلقه ای و یا به صورت رشته ای خرد کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کدوهای خرد شده را روی آن بریزید. کمی نمک ، فلفل و دارچین به آن اضافه کنید و کمی روغن زیتون روی آن اسپری کنید. بعد 10 دقیقه اجازه بدهید تا کدوها بپزند و نرم بشوند. پوست فیله بوقلمون را ازش جدا کنید بعد آن را خرد کنید  و با کمی نمک و فلفل و مقداری روغن سرخ کنید. در یک ظرف بزرگ اسفناج را با سیب و گردو و دانه های انار با هم ترکیب کنید. کدوهای پخته شده و بوقلمون سرخ شده را به بقیه مواد اضافه کنید و در آخر پنیر را بریزید. برای درست کردن سس ، همه مواد  لازم سس را در یک کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و بعد روی سالاد بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

نوش جان

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )