طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
روغن زیتون | 3 فاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1 عدد |
پیاز خرد شده | 1 پیمانه |
لوبیا پخته | 400 گرم |
گوجه کباب شده | 400 گرم |
سس آنچیلادا | 350 گرم |
فلفل قرمز خرد شده | 100 گرم |
نان تورتیلا | 10 عدد |
پنیر چدار | 3 پیمانه |
طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال:
ابتدا دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس قابلمه کارال را روی حرارت متوسط کمی گرم کرده و بعد دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل قابلمه ریخته و پس از اینکه داغ شد فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. لوبیای پخته، گوجه کبابی له شده، فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر اجازه دهید تا بپزد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. روی سینی فر، کمی روغن اسپری کنید. تورتیلاها را روی بشقابی بزرگ قرار دهید و ۲ تا ۳ قاشق از مخلوط لوبیا را وسط تورتیلا بریزید. سپس پنیر و سس انچیلادا را روی نان ها ریخته و رول کنید تا بسته شود. این کار را برای همه تورتیلاها تکرار کنید و کنار هم بچینید. باقی مانده ی سس انچیلادا را روی رول ها ریخته و باقی مانده ی پنیر را نیز اضافه کنید. اجازه دهید ۲۰ دقیقه داخل فر باقی بماند تا زمانی که پنیر ذوب شود. وقتی آماده شد میتوانید برای تزئین ار آووکادو، ماست یونانی، جعفری و سس تند استفاده کنید.
آنچیلادا لوبیا و سبزیجات آماده است. نوش جان