طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
آرد | 500 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
سرکه | یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
آب گوشت ولرم | یک و نیم پیمانه |
گوشت چرخ کرده (مخلوط) | 500 گرم |
گردو (نگینی خرد شده) | یک دوم پیمانه |
پیاز (رنده شده) | یک عدد |
جعفری (خرد شده) | یک ساقه |
روغن زیتون | 3 قاشق سوپخوری |
پاپریکا | یک قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه (پودر شده) | به مقدار لازم |
ماست ساده | یک پیمانه |
پاپریکا (سرخ شده در کره) | یک قاشق سوپخوری |
روغن آفتابگردان | برای سرخ کردن مواد |
طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا 2 قاشق روغن زیتون را در تابه گرم شده کارال، گرم کرده، پیاز رنده شده را به آن اضافه نمائید و تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. گردو، جعفری و پاپریکا را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته نمک و پودر فلفل سیاه بزنید و اجازه دهید مایه گوشت سرد شود. برای تهیه خمیر، آرد را در یک ظرف گود ریخته، تخم مرغ، سرکه و نمک را اضافه کرده و ذره ذره آب را نیز اضافه کنید و همزمان ورز دهید تا حدی که یک خمیر ساده و سرد بدست آید. روی ظرف را گذاشته و 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را به صورت گلوله هایی به اندازه گردو در آورده و هر کدام را در ماهیتابه کارال به اندازه ای که تمام سطح آن را بپوشاند پهن کنید. موقع پهن کردن کمی آرد روی آن بپاشید، هر دو طرف خمیرها را در روغن سرخ کنید و هر کدام که آماده شد را داخل یک سینی بگذارید. با کمک یک برس مخصوص سطح نان ها را از آب گوشت آغشته کنید و به اندازه 2 قاشق سوپ خوری از مایه گوشت آماده کرده و روی آن بریزید. لایه لایه خمیر را روی هم گذاشته و این روند را تکرار کنید و سینی را در فری از یک ربع قبل روی دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و کمی استراحت دهید و روی لایه آخر کمی ماست و پاپریکای سرخ شده برای تزئین اضافه کنید.