طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم مقدار
آرد 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سرکه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
آب گوشت ولرم یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده (مخلوط) 500 گرم
گردو (نگینی خرد شده) یک دوم پیمانه
پیاز (رنده شده) یک عدد
جعفری (خرد شده) یک ساقه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پاپریکا یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
ماست ساده یک پیمانه
پاپریکا (سرخ شده در کره) یک قاشق سوپخوری
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن مواد

طرز تهیه بورک سلطانی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا 2 قاشق روغن زیتون را در تابه گرم شده کارال، گرم کرده، پیاز رنده شده را به آن اضافه نمائید و تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. گردو، جعفری و پاپریکا را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته نمک و پودر فلفل سیاه بزنید و اجازه دهید مایه گوشت سرد شود. برای تهیه خمیر، آرد را در یک ظرف گود ریخته، تخم مرغ، سرکه و نمک را اضافه کرده و ذره ­ذره آب را نیز اضافه کنید و همزمان ورز دهید تا حدی که یک خمیر ساده و سرد بدست آید. روی ظرف را گذاشته و 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را به صورت گلوله­ هایی به اندازه گردو در آورده و هر کدام را در ماهیتابه کارال به اندازه ­ای که تمام سطح آن را بپوشاند پهن کنید. موقع پهن کردن کمی آرد روی آن بپاشید، هر دو طرف خمیرها را در روغن سرخ کنید و هر کدام که آماده شد را داخل یک سینی بگذارید. با کمک یک برس مخصوص سطح نان­ ها را از آب گوشت آغشته کنید و به اندازه 2 قاشق سوپ خوری از مایه گوشت آماده کرده و روی آن بریزید. لایه لایه خمیر را روی هم گذاشته و این روند را تکرار کنید و سینی را در فری از یک ربع قبل روی دمای 200 درجه سانتی­ گراد گرم شده به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و کمی استراحت دهید و روی لایه آخر کمی ماست و پاپریکای سرخ شده برای تزئین اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )