طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
شیرعسلی | یک قوطی (375 میلی لیتری) |
کره | 70 گرم |
خامه صبحانه | 1 قاشق سوپخوری |
گلوکز مایع (بادکا) | 2 قاشق سوپ خوری |
نان تارت کوچک آماده | 24 عدد |
موز | 1 عدد |
لیمو | چند قطره |
خامه فرم گرفته شیرین | به مقدار لازم |
فندق (بو داده بدون پوست) | 24 عدد |
دانه انار | 24 عدد |
طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال :
شیر عسلی را در شیرجوش کارال ریخته و به آن کره، گلوگز و خامه را اضافه کنید شعله را در حد متوسط قرارداده تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. حتماً مداوم مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. بیشتر باید مراقب اطراف شیرجوش باشید. برای 5 تا 7 دقیقه با حرارت متوسط پخت را ادامه دهید تا تغییر رنگ شروع شود و مایه غلیظ گردد. بعد از این مرحله ته ظرف را بلافاصله وارد آب سرد نمائید تا از پخت اضافه جلوگیری شود. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا مایه گرم بماند.
نان های تارت را در سینی چیده و در هر کدام به اندازه یک قاشق مربا خوری از مایه تافی بریزید یک موز را حلقه کرده کمی آب لیمو بزنید تا سیاه نشوند. هر حلقه را روی یک تارت پر شده قرارداده روی آن را با خامه نقطه ای گذاشته و روی خامه یک عدد فندق و یک عدد دانه انار قرار داده و سرو کنید.