طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ | یک عدد بزرگ |
پیاز (متوسط) | یک عدد |
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
تخم مرغ کامل | یک عدد |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز (خرد شده) | یک عدد کوچک |
ماست چکیده (خانگی) | یک پیمانه سر پر |
زعفران (حل شده در آب غلیظ) | 2 قاشق سوپ خوری |
روغن مایع | یک سوم پیمانه |
زردچوبه | یک دوم قاشق چای خوری |
دانه دانه فلفل سیاه | یک دوم قاشق چای خوری |
بادمجان (حلقه و سرخ شده) | 4 عدد |
کره | 25 گرم |
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در کارگاه آشپزی کارال :
سینه مرغ را به همراه آب، پیاز خرد شده، زردچوبه، نمک، دانه¬های فلفل و کمی زعفران در قابلمه کارال بپزید. پس از پخت، مرغ را ریش ریش کرده کنار بگذارید. برنج را از شب قبل شسته به همراه نمک و آب خیس کنید. مقداری آب را در قابلمه کارال جوش آورده، آب روی برنج را خالی کرده و برنج را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و برنج را برای چلو آماده نمائید، توجه داشته باشید برنج را زنده¬تر بردارید.
ماست، سه چهارم از روغن مایع، مابقی زعفران، زرده تخم مرغ و تخم مرغ کامل را به همراه نمک و کمی پودر فلفل سیاه مخلوط کنید 3 قاشق سوپ خوری از مایه را روی مرغ ریش شده ریخته، یک قاشق را کنار گذاشته و مابقی را با برنج آبکش شده به آرامی مخلوط کنید.
تابه کارال را کاملاً گرم کرده، زیر آن شعله پخش کن قرار داده، مابقی روغن را در تابه کارال ریخته و از مایه برنج نیمی را در ظرف بریزید. به کمک یک قاشق برنج را کمی فشرده کنید روی برنج بادمجان¬ها را بچینید و روی آن¬ مایه مرغ را بریزید و اگر بادمجان اضافه آمده بود دوباره از بادمجان¬ روی مرغ بچینید. مابقی برنج را اضافه کرده و یک قاشق مایه کنار گذاشته شده را روی برنج بدهید. دوباره به کمک قاشق مواد را صاف کرده و کمی فشرده کنید. ظرف را روی حرارت شعله قرار داده و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزید. بعد از آن تابه کارال را در آب سرد قرار داده کناره¬ها را با چاقو از بدنه تابه جدا کرده در ظرف را 5 دقیقه ببندید. تابه کارال را تکان داده و ته چین را از ظرف قالبی جدا کنید.