طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
برنج ایرانی یک کیلو
گوشت گوسفندی بدون چربی (قیمه ریز شده) 500 گرم
پیاز بزرگ (خلال شده) یک عدد
خلال بادام یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
پیاز داغ خشک یک دوم پیمانه
زعفران (حل شده در آب غلیظ) یک چهارم پیمانه
زرشک یک چهارم پیمانه
رب گوجه­ فرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
چوب دارچین 2 قطعه 5 سانتی متری
هل سبز 3 عدد
پودر زیره سیاه یک چهارم قاشق سوپخوری
کره 200 گرم
خلال شیرین شده پرتقال یا نارنج به دلخواه

 

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال :

برنج را از شب قبل شسته و با آب نمک خیس کنید. قابلمه کارال را روی شعله قرار داده بعد از گرم شدن 50 گرم کره و 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع را اضافه کرده پیاز خرد شده را اضافه نمائید و کمی سرخ کنید در ادامه گوشت را اضافه کرده و تفت دهید پس از آن زردچوبه ، چوب دارچین و هل را اضافه کرده بعد از یک دقیقه سرخ کردن رب را اضافه کنید، کمی که رب را تفت دادید و رب خوش رنگ شد چهار پیمانه آب به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید آب خورشت جوش آید. در این زمان در ظرف را بسته حرارت را کم کرده و برای یک ساعت یا تا زمان پخته شدن گوشت، پخت را ادامه دهید. در این بین برنج را آماده کرده، خلال بادام را شسته و با گلاب خیس کنید.

در آخر پودر گل محمدی را با برنج مخلوط کرده و کنار بگذارید. در نیم ساعت آخر پخت گوشت خورش، نیمی از خلال بادام خیس خورده به علاوه 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده و پودر زیره سیاه را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید آب خورش کاملاً جمع شود. تا جایی که حداکثر 4 تا 5 قاشق سوپ خوری آب داشته باشد. زرشک را شسته و در 50 گرم از کره تفت دهید و کنار بگذارید اگر مایل بودید می­توانید یک قاشق سوپ خوری شکر به آن اضافه نمائید. خلال پسته را شسته و خیلی سریع در یک قاشق سوپ خوری کره تفت دهید بقیه کره را ذوب کرده و آماده نگه دارید.

وقتی برنج شما کاملاً دم کشید در ظرف مقداری برنج ریخته کمی از قیمه روی برنج و دوباره مقداری برنج روی قیمه بکشید و در آخر با خلال­ های زرشک و برنج زعفرانی تزئین کرده و کمی کره روی آن بدهید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )