طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه دسر پودینگ شکلانی در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
پودر كاكائو | 3قاشق غذاخورى |
نمک | 1/8قاشق چای خوری |
شیر | 2و3/4 پيمانه |
شکر | 1/2پیمانه |
کره | 2قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | 1قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | 3قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی در ظروف کارال :
ابتدا شكر، پودر كاكائو ،نمك و نشاسته ذرت را باهم مخلوط كنيد بعد شير را كم كم به مواد خشك اضافه كنيد و باهم مخلوط كنيد و بگذاريد روى شعله كم و هم بزنيد تا گوله نشود.به خاطر وجود نشاسته ذرت، مخلوط وقتى به درجه جوش برسد سريع شروع به قوام گرفتن ميكند و غليظ ميشود پس اصلا از هم زدن دست نكشيد تا جاييكه مواد روى قاشق باقى بماند.سپس شعله را كم كنيد كره و وانيل را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. دسر آمادست بگذاريد داخل يخچال چند ساعت بماند و بعد با سليقه خودتان تزئينش كنيد و نوش جان كنيد
نکته✅نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق ميكند. نشاسته ذرت شبيه به آرد سفيد است، سفيد رنگ و بافت آن سبك و پوك هست ولى آرد ذرت،زرد رنگ و بافتش زبر تر است