طرز تهیه دیپ میگو پنیری در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه دیپ میگو پنیری در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
پنیر خامه ای | 200 گرم |
میگو | 100 گرم |
کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | یک قاشق غذاخوری |
خردل | 2 قاشق چایخوری |
پیاز رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه دیپ میگو پنیری در ظروف کارال :
دیپ میگو پنیری حداکثر در 15 دقیقه آماده می شود و برای سرو نیاز به گرم کردن ندارد و هرچه بیشتر سرد شود، خوشمزهتر می شود.
این دیپ را میتوانید با کراکر و یا همراه با سبزیجات تازه میل نمایید و برای سرو در مهمانیها بسیار مناسب است.
در یک کاسه پنیر خامهای، کچاپ، سس مایونز،خردل و پودر سیر رورابا هم مخلوط نمایید.
تابه کارال را ابتدا گرم کرده و سپس روغن اضافه نمایید، بعد از گرم شدن تابه، میگوها را با پیاز رندهشده کمی تفت دهید.
میگوها را با این مواد مخلوط کرده و داخل میکسر یک یا دو پالس بزنید تا پوره شوند.
سپس روی ظرف را پوشانده و حداقل به مدت 1 ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.