طرز تهیه سوپ ونیزی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه سوپ ونیزی در ظروف هاردآنادایز کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوجه فرنگی | 3 عدد درشت |
فلفل دلمه اى سبز | 1 عدد متوسط |
پیاز | 1عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
برگ ریحان | 50 گرم |
جوز هندی | 4 گرم |
دانه فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ ونیزی در ظروف هاردآنادایزد کارال :
اول پوست گوجه فرنگی را بگيريد با فلفل سبز و پیاز در كمى آب بريزيد و روی شعله حرارت دهید، بعد از يك ربع حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداريد و بعد از كمى سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در دستگاه میکسر بريزيد و خوب هم بزنيد، بعد میکس مواد را در قابلمه هاردآنادایز کارال روی حرارت ملایم بگذارید و بعد جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه كنيد و بعد رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به مواد اضافه كنيد و بعد از 10 دقیقه و پختن، ترکیب شدن سوپ آن را از روی شعله برداريد و در ظرف سرو بريزيد و سرو کنید.
نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و غلظت پیدا کردن آن هست.
نکته :اگه دوست داشتيد يك پيمانه جو پوست كنده به سوپ اضافه كنيد اما در دستور اصلى جو ندارد.