طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای خمیر ادویه )
مقدار
نارگیل تازه (پوست گرفته) 250 گرم
زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
فلفل قرمز قلمی بلند 6 عدد خشک
دانه گشنیز 4 قاشق سوپ خوری
دانه زیره سبز 1 قاشق مربا خوری
دانه رازیانه 1 قاشق مربا خوری
هل سبز 6 عدد
میخک (پودر شده) نصف قاشق چای خوری یا 2 عدد
چوب دارچین 2 تکه کوچک
بادیان رومی 2 عدد
جوز هندی یک چهارم یک عدد
خشخاش سفید 2 قاشق سوپ خوری
خمیر تمر هندی 2 قاشق سوپ خوری
روغن 1 قاشق سوپ خوری
پیاز (خلال باریک شده) 1عدد
زنجبیل تازه 1 تکه 5 سانتی متری
سیر 7 حبه
مواد لازم ( برای مرغ )
مقدار
یک عدد مرغ (خرد شده) یک کیلو و نیم
نمک به میزان لازم
آبلیمو 4 قاشق سوپ خوری
پیاز (بسیار باریک خلال شده) 2 عدد
برگ کاری 20 عدد (به دلخواه)


 

تاریخچه: شاکوتی غذایی هندی الاصل از منطقه گوا می ­باشد و ریشه در فرهنگ پرتغال دارد. چیزی که این غذا را متمایز می­ کند بو دادن تمام ادویه ­ها قبل از آسیاب کردن  آن­هاست که مزه­ ای خاص و تند را به این غذا می­ دهد. این غذا تند است و مناسب دوران بارندگی مناطق استوایی درست می­ شود که از سرما خوردگی پیشگیری کند.

طرز تهیه شاکوتی مرغ هندی در کارگاه آشپزی کارال :

نارگیل تازه را پوست کنده، پوست دوم را نیز بگیرید و رنده کنید، بعد از آن در ماهیتابه کارال بزرگ بدون روغن، نارگیل را بو داده تا کمی قهوه ­ای شود. زردچوبه را اضافه کرده، کمی بو داده و از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید.

در همان ماهیتابه فلفل قرمز، دانه گشنیز، زیره سبز، دانه رازیانه، دانه فلفل سیاه، هل سبز، میخک، دارچین، بادیان رومی و جوز هندی را بو داده تا عطر ادویه ­ها بلند شده و به مشام برسد. از ماهیتابه خالی کرده و در همان ظرف دانه ­های خشخاش را بو داده خالی کنید. ادویه ­ها را در آسیاب قهوه  ریخته و پودر کنید.

در همان تابه کارال بزرگ کمی روغن ریخته پیاز، زنجبیل و سیر خرد شده را تفت دهید تا پیاز طلایی شود و بعد مخلوط پیاز را با نارگیل در آسیاب ریخته و آسیاب کنید. حدود 300 میلی لیتر آب اضافه کرده تا مخلوط به شکل خمیر درآید. خمیر ادویه را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.

مرغ خرد شده را در ظرفی گذاشته نمک و آبلیمو زده اگر مایل بودید کمی زردچوبه بزنید.

روغن را در تابه بزرگ و عمیق  کارال گرم کرده، پیاز خرد شده را سرخ کنید. خمیر ادویه را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید پیاز کاملاً و آرام باید سرخ شود.

تکه ­های مرغ را در تابه کارال قرارداده و حدود نیم لیتر آب اضافه کنید و هم بزنید. روی ماهیتابه را پوشانده و 25 دقیقه بپزید. در آخر اگر مایل بودید تمرهندی را در کمی آب هل کرده صاف کرده و به غذا اضافه کنید.

اگر برگ­های کاری را استفاده می­کنید آن­ها را سرخ کرده و روی غذا بریزید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )