طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
پاستا پروانه ای | یک بسته 500 گرمی |
فیله مرغ (خرد شده) | 5 عدد |
تره فرنگی | 500 گرم |
کره | 25 گرم |
روغن | به مقدار لازم |
سیر | 2 حبه |
خامه | 100 گرم |
پنیر لبنه | 2 قاشق سوپ خوری |
آب یا استاک مرغ | یک دوم پیمانه |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
گردو (خرد شده و بو داده) | 100 گرم |
آویشن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال :
پاستا را با مقداری آب و نمک در قابلمه کارال پخته و کنار بگذارید. تره فرنگی را شسته و حلقه کنید. کره را در تابه داغ شده کارال گرم کرده کمی نمک زده و سیر و فیله مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ پخته شود.
پس از پخت مرغ تابه کارال را خالی کرده و در همان تابه تره فرنگی را کمی سرخ کنید تا نرم شود چنانچه لازم بود کمی روغن اضافه کنید و توجه داشته باشید تره فرنگی فقط باید شفاف و نرم شود. فیله سرخ شده را به تابه اضافه کرده نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید. خامه و پنیر لبنه را با هم مخلوط کرده و کمی بزنید تا صاف و یکدست شود شعله را خاموش کرده و مخلوط خامه را اضافه کرده اگر لازم بود استاک مرغ را اضافه کنید و مایه را هم بزنید شعله را دوباره روشن کرده و مایه را گرم کنید. تا کنارههای ظرف ریز جوش بزند، شعله را خاموش کرده گردو را اضافه کنید، پاستای گرم پخته شده در ظرف سرو کشیده و روی آن سس پاستا را بریزید، پنیر پارمزان را روی آن اضافه کرده و بلافاصله سرو کنید.