طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
پاستا پروانه ­ای یک بسته 500 گرمی
فیله مرغ (خرد شده) 5 عدد
تره فرنگی 500 گرم
کره 25 گرم
روغن به مقدار لازم
سیر 2 حبه
خامه 100 گرم
پنیر لبنه 2 قاشق سوپ خوری
آب یا استاک مرغ یک دوم پیمانه
پنیر پارمزان به مقدار لازم
گردو (خرد شده و بو داده) 100 گرم
آویشن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال :

پاستا را با مقداری آب و نمک در قابلمه کارال پخته و کنار بگذارید. تره فرنگی را شسته و حلقه کنید. کره را در تابه داغ شده کارال گرم کرده کمی نمک زده و سیر و فیله مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ پخته شود.

پس از پخت مرغ تابه کارال را خالی کرده و در همان تابه تره فرنگی را کمی سرخ کنید تا نرم شود چنانچه لازم بود کمی روغن اضافه کنید و توجه داشته باشید تره فرنگی فقط باید شفاف و نرم شود. فیله سرخ شده را به تابه اضافه کرده نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید. خامه و پنیر لبنه را با هم مخلوط کرده و کمی بزنید تا صاف و یکدست شود شعله را خاموش کرده و مخلوط خامه را اضافه کرده اگر لازم بود استاک مرغ را اضافه کنید و مایه را هم بزنید شعله را دوباره روشن کرده و مایه را گرم کنید. تا کناره­های ظرف ریز جوش بزند، شعله را خاموش کرده گردو را اضافه کنید، پاستای گرم پخته شده در ظرف سرو کشیده و روی آن سس پاستا را بریزید، پنیر پارمزان را روی آن اضافه کرده و بلافاصله سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )