طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال :
مواد لازم (برای 4 نفر) | مقدار |
برنج | 3 پیمانه |
فیله مرغ | 8 عدد |
پیاز متوسط | 4عدد |
گردو و خلال بادام | یک لیوان |
کشمش پلویی | نصف لیوان |
لیمو عمانی | 2 عدد |
ادویه پلویی | به میزان لازم |
دارچین و زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال :
ابتدا برنج را شسته و کمي نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم. ماهیتابه کارال را گرم کرده و سپس روغن ریخته و پيازها را تفت می دهیم. كمي زردچوبه زده وتكه هاي مرغ ها را به تابه کارال اضافه كرده و تفت می دهیم.2 عدد ليموعماني ( پودرليمو ) و نمك و فلفل را اضافه کرده و مي گذاريم بپزند. آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا براي دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.
مواد روي برنج:
پيازها را پوست کنده و خلال کرده و درتابه کارال که از قبل گرم شده سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند. كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را در تابه کارال كمي تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عماني و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم و براي تزيين پلو استفاده مي کنيم.
بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه کارال که پيازها در آن هستند ، مي ريزيم تا بجوشد.
نمک برنج را شسته و در قابلمه ی آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.
سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و در قابلمه کارال پلو را دم مي کنيم. کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمي از پيازهاي سرخ شده در تابه کارال تفت داده و پودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم.
بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند. سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم. بنابه سليقه خودتان می توانید روي برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.