طرز تهیه کتلت ماهی با لیمو در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی با لیمو در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی | 550 گرم |
ماهی سالمون یا تیلاپیا | 220 گرم |
پیازچه | 3 ساقه |
لیمو | یک عدد |
نخود سبز (پخته شده) | 50 گرم |
لوبیا سبز (پخته شده) | 150 گرم |
آرد ساده | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت ماهی با لیمو در ظروف کارال :
سیب زمینی را پخته پوست بگیرید و با رنده، رنده درشت بزنید، ماهی را بعد از مزه دار کردن به دو روش می توانید بپزید یا در مایکروویو برای 3 دقیقه بپزید و یا اینکه در قابلمه کارال آب را به جوش آورید و سپس ماهی را در آب جوش انداخته و 3 دقیقه بپزید. سپس از آب خارج کرده با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کرده و با چنگال فیله را ریز ریز کنید.
پیازچه را هم قسمت سبز و هم قسمت سفید را ریز خرد کنید، پوست لیمو را رنده کرده و کنار بگذارید آب نصف لیمو را گرفته و روی ماهی بریزید. حالا سیب زمینی، ماهی، پیازچه، پوست لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به شکل کتلت های گرد و کوچک به اندازه کف دست درآوردید. تابه کارال را کمی گرم کرده و سپس روغن را در تابه گرم شده ریخته و کتلت ها را در آرد زده و در روغن سرخ کنید.
کتلت ها را در کنار لوبیا سبز و نخود سبزی که مابقی آب لیمو روی آنها ریخته شده سرو کنید.