طرز تهیه یارمه پلو لنگرود در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه یارمه پلو لنگرود در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
ماش | یک دوم پیمانه خیس خورده |
پیاز خردشده | یک عدد بزرگ |
گندم | یک دوم پیمانه خیس خورده |
برنج | 2 پیمانه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن محلی | یک قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه یارمه پلو لنگرود در ظروف کارال :
روغن را در تابه کارال ریخته، کمی گرم کنید پیاز نگینی را به آن اضافه کرده و تا زمان سبک شدن پیاز سرخ کردن را ادامه دهید، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه زده و کنار بگذارید.
ماش را جداگانه بپزید.گندم را جداگانه بپزید. بعد از پخت گندم و ماش، هر دو را به پیاز سرخ کرده اضافه کرده و برنج را نیز اضافه کنید، مقدار مناسبی آب اضافه کرده و توجه نمائید که مقدار آب زیاد نباشد و اجازه دهید آب برنج کشیده شده در آخر روغن محلی را به آن اضافه کنید.
روش دوم:
برنج را پخت کنید و گندم و ماش را بین برنج بکشید و دم کنید.