طرز تهیه پیتزای بادمجان و سیر در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه پیتزای بادمجان و سیر در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
بادمجان | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | 1 قاشق |
سیر رنده شده | 4 حبه |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
کره، نمک، فلفل و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزای بادمجان و سیر در ظروف کارال :
خمیر پیتزا را میتوانید خود درست کرده و یا اینکه آماده تهیه کنید. آنها روی تخته پیتزای کارال پهن کرده و مراحل بعدی را انجام دهید.
ابتدا بادمجانها را در ماهیتابه کارال که از قبل گرم کرده اید سرخ نمایید، سپس ساطوری کرده و با کمی سیر رنده شده مخلوط کنید و روی خمیرها بریزید.
گوجه فرنگی را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با پیاز و جعفری روی مواد فوق بریزید.
سس مایونز و گوجه فرنگی را با کره آب شده و با مواد فوق مخلوط کنید.
سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و در نهایت در فر با حرارت ملایم حدود 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید.
اواسط پخت هم میتوانید پنیر پارمسان را روی مواد بریزید.