طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
برنج | 3 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد |
رب انار | یک قاشق غذا خوری |
کلم برگ سفید یا قمری | یک کیلو |
سبزی معطر(شوید،جعفری،تره، سیر تازه،کمی ریحان) | نیم کیلو |
ادویه پلویی | به مقدار لازم |
پودر گرد غوره | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران آب کرده | یک قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال :
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده،نمک و فلفل و کمی پودر گرد غوره،زردچوبه مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت کوفته های ریز در می آوریم. تابه کارال را گرم کرده، روغن را گرم می کنیم و سپس کوفته ها را در روغن ریخته و سرخ میکنیم و بعد رب انار را با آب رقیق کرده و روی کوفته ها میریزیم و میگذاریم در حد 5 الی 10 دقیقه کوفته با رب انار بجوشد و آب آن کاملا بخار شود. کلم را خرد کرده و در تابه کارال سرخ میکنیم، یکی از پیازها را خرد کرده و با کلم سرخ میکنیم سپس ادویه و زعفران را به آن اضافه می کنیم. در قابلمه کارال آب را جوش می آوریم و برنج را می ریزیم، سپس برنج را آبکش میکنیم و در لحظه ی آخر جوشیدن برنج، سبزی خرد شده را اضافه میکنیم و وقتی که سبزی جوش زد برنج را آبکش میکنیم،مواد کلم و گوشت را لا به لای برنج میریزیم و پودر گرد غوره را نیز لایه لایه اضافه میکنیم و سپس می گذاریم تا برنج دم بکشد.