طرز تهیه هلو کباب کاشانی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه هلو کباب کاشانی در ظروف کارال :
| مواد لازم | مقدار |
| گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
| پیاز رنده شده | یک عدد |
| آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
| پودر آویشن | یک قاشق چایخوری |
| شیره انگور | نصف فنجان |
| سرکه | نصف فنجان |
| پودر زیره | نصف قاشق چایخوری |
| پودر گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
| نمک | نصف قاشق چایخوری |
| فلفل | نصف قاشق چایخوری |
| زردچوبه | 2 قاشق چای خوری |
طرز تهیه هلو کباب کاشانی در ظروف کارال :
ابتدا گوشت را با نمک و فلفل و زرد چوبه،پودر زیره ،پودر تخم گشنیز ورز میدهیم.به اندازه گردو برمیداریم و به شکل دوکی شکل آن را فرم میدهیم،تابه کارال را از قبل گرم کرده و روغن را داخل آن میریزیم وقتی گرم شد ،گوشت ها را ریخته و سپس سرخ میکنیم.سرکه و شیره را بانصف فنجان آب مخلوط کرده و روی گوشت ها میریزیم و میگذاریم به مدت 40 دقیقه با شعله کم طبخ انجام شود تا حدی که سس غلیظی به دست بیاید و سپس سرو می کنیم.







