• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خورشت / طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال

خورشت داوودپاشا

طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم
مقدار
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گزم
پیاز رنده شده متوسط۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
نعنا خشک۴ قاشق سوپ خوری
رب انار۳ قاشق سوپ خوری
روغن مایعمقداری برای سرخ کردن
زردچوبه پودر سیر و آویشنبه مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال :

گوشت چرخکرده را همراه با پیاز رنده شده و مقداری نمک و ادویه های گفته شده داخل یک کاسه مخلوط میکنیم.

همه مواد را حسابی با هم ورز می دهیم تا خوب مزه دار شوند. بعد از مخلوط، گلوله های کوچکی از گوشت جدا میکنیم  با دست ورز میدهیم و حدودا نیم ساعت درون یخچال میگذاریم.

بعد از زمان داده شده، مقدار کمی روغن داخل تابه میریزیم و کوفته ریزه ها را تفت میدهیم تا رنگ آنها عوض شود.

این کار علاوه بر خوش طعم شدن گوشت باعث میشود تا موقع پختن گوشت به اصطلاح وا نرود. وقتی کوفته ریزه ها به صورت یکنواخت سرخ شدند، پیاز داغ را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و سپس بلافاصله، پودر نعنا خشک را همراه با زردچوبه اضافه میکنیم و برای دو تا سه دقیقه همراه کوفته ریزه ها تفت میدهیم تا عطر نعنا بلند شود و در مرحله بعد حدوداً ۲ پیمانه آب با رب انار مخلوط کرده و داخل ظرف حاوی کوفته ریزه ها و نعنا میریزیم و بعد اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم خورشت بپزد و جا بیفتد.

نوش جان

 

 

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال