• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سالاد / طرز تهیه سالاد قارچ و عدس در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد قارچ و عدس در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد قارچ و عدس در آشپزخانه کارال

طرز تهیه سالاد قارچ و عدس در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد قارچ و عدس در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
عدس سبز ۱ لیوان
قارچ ۱ بسته
پیازچه ۵ عدد
خیارشور خردشده ۱ فنجان
زیتون خردشده ۱ فنجان
هویج پخته ۱ عدد
لیموترش ۱ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد قارچ و عدس در ظروف کارال :

عدس را خیس کنید و پس از آبکش کردن بپزید. قارچ ها را خرد کنید و در روغن زیتون سرخ کنید. در یک ظرف، عدس پخته، هویچ پخته و خرد شده، قارچ سرخ شده و پیازچه خرد شده، خیارشور، زیتون و سس آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و سرو کنید.

 

نوش جان

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *