• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

مواد لازم برای  تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال :

 

مواد لازم (برای ۴ نفر) مقدار
برنج ۳ پیمانه
فیله مرغ ۸ عدد
پیاز متوسط ۴عدد
گردو و خلال بادام یک لیوان
کشمش پلویی نصف لیوان
لیمو عمانی ۲ عدد
ادویه پلویی به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال :

ابتدا برنج را شسته و کمی نمک می زنیم و مدت دو ساعت قبل از پخت خیس می کنیم. ماهیتابه کارال را گرم کرده و سپس روغن ریخته و پیازها را تفت می دهیم. کمی زردچوبه زده وتکه های مرغ ها را به تابه کارال اضافه کرده و تفت می دهیم.۲ عدد لیموعمانی ( پودرلیمو ) و نمک و فلفل را اضافه کرده و می گذاریم بپزند. آب مرغ باید زیاد باشد، زیرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می شود.

مواد روی برنج:

پیازها را پوست کنده و خلال کرده و درتابه کارال که از قبل گرم شده سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند. کشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را در تابه کارال کمی تفت داده و نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و سه قاشق زعفران دمکرده اضافه میکنیم و برای تزیین پلو استفاده می کنیم.

بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه کارال که پیازها در آن هستند ، می ریزیم تا بجوشد.

نمک برنج را شسته و در قابلمه ی آب مرغ می ریزیم و می گذاریم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

سپس قبل از این که برنج را دم کنیم، مقداری ادویه ی پلویی و دارچین روی آن می پاشیم و در قابلمه کارال پلو را دم می کنیم. کشمش، گردو و خلال بادام را با نیمی از پیازهای سرخ شده در تابه کارال تفت داده و پودر لیمو عمانی روی آن می پاشیم.

بعد از دم کشیدن پلو، با کفگیر پلو را مخلوط می کنیم تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند. سپس کمی به برنج روغن زده و در دیس می کشیم. بنابه سلیقه خودتان می توانید روی برنج را با گوشت و مخلفات تزیین کنید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال