• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / اخبار کارال / سلامت پخت غذا در ظروف هاردآنادایز کارال

سلامت پخت غذا در ظروف هاردآنادایز کارال

سلامت پخت غذا در ظروف هاردآنادایز کارال

سلامت پخت غذا در ظروف هاردآنادایز کارال

هدف از ایجاد مقاله سلامت پخت غذا در ظروف هاردآنادایز کارال مقایسه ی مختصری میان انواع ظروف پخت و پز و کمک در یافتن ظروف مناسب با توجه به نوع نیاز و اهمیت سلامت در خانواده گرامیتان می باشد.

ابتدا به مقایسه میان ظروف روکش دار و ظروف هاردآنادایز می پردازیم:

در گذشته به این دلیل که ظروف روکش دار نچسب بوده و کار کردن با آنها ساده می باشد مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفت. اما به مرور زمان با توجه به بالا رفتن میزان بیماری های ناشی از تغذیه نامناسب و اهمیت سلامت در پخت و پز از محبوبیت این ظروف کاسته شد. باید به این نکته توجه داشت که وقتی ظروف روکش دار صدمه می بینند ، نه تنها خود ، مواد سمی آزاد می کنند بلکه فلز زیر آن ها نیز حاوی ناخالصی های سمی است که ممکن است وارد غذا شوند و این ، احتمال بروز اختلالات گوارشی ، پوکی استخوان ، آلزایمر ، کم خونی شدید و راشیتیسم را افزایش می دهد. بنابراین بهتر است تا جای ممکن از ظروف روکش دار برای پخت و پز استفاده نکرده و ظروف آسیب دیده را دور بیندازید. معمولا در تهیه ظروف روکش دار از کادمیوم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا می‌شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می‌دهد.

ظروف هاردآنادایز دارای ویژگی­ های بسیار منحصر به فردی در میان تمامی ظروف پخت و پز در دنیا می باشند، مهم­ترین ویژگی این ظروف نداشتن هیچگونه لایه و پوشش شیمیایی است که منجر به صد در صد بهداشتی بودن این ظروف می­ شود، به این معنی که از ظروف هاردآنادایز هیچ ماده ­ای کنده و وارد غذای مصرف کننده نمی­شود، ویژگی بهداشتی بودن مهم­ترین ویژگی ظروف هارد آنادایزد بوده، از این جهت ظروف هاردآنادایز مناسب ترین نوع ظرف جهت آشپزی برای فرزند دلبندتان است.

سلامت پخت غذا در ظروف هاردآنادایز کارال

از طرفی بر خلاف ظروف روکش دار، ظروف هارد آنادایز دارای مقاومت فراوان در برابر اصطکاک (ضد خط و خش ) می ­باشند . به گونه ­ای که به راحتی می­توان در این ظروف از قاشق و کفگیر فلزی استفاده نمود و همیشه برای شستشوی این ظروف از سیم ظرفشویی استفاده کرد. از دیگر ویژگی­ های ظروف هاردانادایزد می­توان به پخش یکنواخت حرارت و همچنین دورۀ مصرف طولانی (در حدود ده الی پانزده سال) اشاره کرد.

توجه داشته باشید ظروف روکش دار را تعمیر نکنید، نوع ماده مصرفی و شیوه کار واحدهای بازسازی ظروف روکش دار مورد تأیید وزارت بهداشت نیست. بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد که بازسازی غیربهداشتی ظروف و حتی ظروفی که در کارخانه های بدون پروانه وزارت بهداشت و استاندارد ملی ایران ساخته می شود ، می تواند بیماری های خطرناکی مانند سرطان کبد ، سینه و پانکراس را در پی داشته باشد.

گردآوری : دپارتمان تحقیق و توسعه کارال

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال