سؤالات متداول مربوط به زودپز کارال
همانطور که از اسم زودپزهای فوق امنیتی کارال پیداست، با توجه به سوپاپ های اطمینان متعدد قرار داده شده در درب زودپز کارال، امکان نخواهد داشت.
حرکت در زودپز بعد از بسته شدن کاملاً طبیعی و به علت وجود سوپاپ های فوق امنیتی در اطراف در زودپز کارال می باشد که بعد از حرارت دیدن و افزایش فشار درون زودپز (پس از رسیدن به 0.1 بار فشار)، درب به سمت بالا آمده و هیچ گونه حرکتی صورت نمی گیرد، یعنی زمانی که بخار درون زودپز کارال به حد تعادل برسد به طور اتوماتیک درب ثابت می گردد.
در صورتی که از آب ولرم استفاده شود مشکلی برای زودپز ایجاد نمی گردد.
در زود پز فوق امنیتی کارال، درصورتی که به هر دلیلی سوپاپ تخلیه فشار عمل نکند، سوپاپ های اطمینان وارد عمل شده و بخار درون ظرف را تخلیه می کنند، البته در صورت مشاهده چنین موردی بهتر است حتماً با کارشناسان شرکت کارال تماس گرفته و این مورد را مطرح نمائید.
بیرون زدن بخار به علت عدم تنظیم گیج فشار می باشد، برای جلوگیری از این مسئله کافی است جهت پخت سبزیجات در زودپز کارال درجه 1 و جهت پخت گوشت و مرغ درجه 2 را تنظیم نمایید، در غیر اینصورت بخار از گیج فشار خارج می شود.
جهت طولانی تر شدن عمر ظرف، بهتر است مواد غذایی ترش، شور و یا اسیدی در ظرف نگهداری نشوند، اما با توجه به کیفیت بالای استیل بکار رفته در زودپز های کارال، در مدت کوتاه مشکلی ایجاد نمی گردد.
استفاده از این گونه مواد شیمیایی به کیفیت فولاد ضدزنگ آسیب می رساند، بنابراین طبق نظر کارشناسان استفاده از وایتکس جهت شستشو توصیه نمی گردد.
بهتر است بعد از هربار پخت و پز و استفاده از هر نوع زود پز، درب آن تمیز گردد، این نکته به جهت اطمینان از عدم باقی ماندن مواد غذایی در سوپاپ می باشد. همچنین توصیه می گردد جهت بالا بردن عمر مفید واشر پس از هر بار استفاده، واشر زودپز را با آب ولرم شستشو دهید.
زمانی که احساس می شود تخلیه بخار به خوبی صورت نمی گیرد
مسدود شدن گیج فشار معمولاً به دلیل گرفتگی حاصل از مواد غذایی خیلی ریز و یا چربی موجود در غذا می باشد، در این صورت پیچ تخلیه فشار را (از سمت داخل درب زودپز) باز نموده و بیرون می آوریم و توسط سوزن یا خلال دندان تمیز کرده و مجدداً در جای خود قرار داده و پیچ را می بندیم، نکته ای که وجود دارد این است که باید مراقب باشیم که فنر و قطعات بطور صحیح در جای خود قرار گیرند.
وجود لک های سفید درون زودپز به دلیل وجود املاح و رسوبات و سختی آب مصرفی می باشد که می توان برای از بین بردن این لک ها از محلول سرکه یا آبلیمو و آب و یا جرم گیرهای مخصوص ظروف استیل استفاده کرد.