طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو با ریحان در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو با ریحان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
پاستا پنه | یک بسته |
سیر | 4 حبه |
برگ ریحان | 300 گرم |
پنیر پارمزان | 250 گرم (یک بسته) |
مغز تخمه آفتابگردان | 150 گرم |
کره | 250 گرم |
آب پاستا | 2 یک استکان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرزتهیه پاستا پنه با سس پستو با ریحان در ظروف کارال :
ریحان و سیر را ساطوری میکنیم سپس ریحان ،سیر و مغز تخمه آفتابگردان را داخل مخلوط کن ریخته کمی روغن زیتون و کمی از آب پاستا را به آن اضافه می کنیم. آب و روغن را به اندازه ای اضافه میکنیم که سسمان خمیری شکل شود.
مرحله آخر پنیر را به سسمان اضافه کرده و بعد نمک و فلفل را اضافه میکنیم.سس را کامل مخلوط میکنیم. وک کارال را ابتدا گرم میکنیم و سپس کره را داخل وک میاندازیم. پس از آب شدن کره پاستا را اضافه میکنیم در حدی که مقداری گرم شود آن را تفت میدهیم.سپس سس را با پاستا مخلوط میکنیم.