موارد لازم
ق.س | قاشق سوپخوری |
ق.چ | قاشق چایخوری |
ب.ت.ل | به تعداد لازم |
ب.م.ل | به مقدار لازم |
م.ل | میلیلیتر |
گ | گرم |
ک.گ | کیلوگرم |
پ | پیمانه |
فیله مرغ
12 عدد
فلفل دلمه ای
پیاز متوسط
2 عدد
سیر له شده
2 حبه
زنجبیل رنده شده
یک قاشق چایخوری
فلفل سبز تند
1 عدد
پودر زیره سبز
نصف قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده
100 گرم
جعفری خرد شده
200 گرم
روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آب لیموترش
5 قاشق غذاخوری
نان پیتا
به مقدار لازم
روش تهیه
فيله مرغها رو بعد از شستن و خشك كردن بصورت خلالي برش زده و با روغن زيتون ، آب ليمو،سير، نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زيره سبز و زنجبيل و گشنيز و فلفل سبز تند، يك ساعت کنار گذاشته تا مزه دار شوند.
تابه کارال را گرم کرده و كمي روغن زيتون بريزيد . پياز خلالي شده رو كمي در تابه کارال تفت داده و وقتي اصطلاحا شيشه اي و سبك شد فلفل دلمه اي كه خلالي برش خرده را به پياز اضافه كنيد و در حدی که سبک شوند و رنگشان تغییر نکند، تفت دهید.
فیله مرغ مزدار شده را هم با كمي روغن زيتون در تابه کارال که از قبل گرم شده است ، سرخ کرده و به آن فلفل و پياز اضافه كنيد .مقدار كمي از فاهيتا رو داخل نان پيتا ريخته و جعفري خرد شده بريزيد و با ليموترش تازه سرو كنيد .