طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
نان تست کوچک | 8 عدد |
سس کچاپ | به مقدار لازم |
سوسیس پپرونی | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا رنده شده | 2 فنجان |
طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا فر را روی دماى ١٩٠ درجه گرم کنید سپس سينى فر را با اسپرى روغن مقداری چرب کنید و نان تست را داخل سینی بچینید.مقداری سس كچاپ را روى نان ها بماليد طورى كه همه سطح نان پوشيده شود بعد به مقدار دلخواه پنير موزارلا روى نان بريزيد و سوسيس ها را روى آن بچينيد ميتوانيد از هر مواد دیگری هم استفاده کنین مثل فلفل دلمه اى، قارچ، ذرت،…….. همه ى نان ها را به همین صورت آماده كنيد و سپس سينى را ٥ دقيقه داخل فر بگذاريد تا پنير كامل آب شود و نوش جان کنید
اگه نخواستيد از فر استفاده كنيد ميتوانيد از ماكروفر هم استفاده كنيد ٢تا ٣ دقيقه بگذاريد داخل ماکروفر تا پنير پيتزا آب شود