• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

مواد لازممقدار
آب هندوانه ۲پیمانه
پودر نشاسته ذرت۳تا ۴قاشق غذاخوری
شکر۳/۴ پیمانه
دارچین۱چوب نسبتا کوچک
اسانس وانیلبه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم


طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا گوشت هنداونه را داخل آبمیوه گیرى بریزید و سپس پودر نشاسته را کم کم به آن اضافه کنید. وقتى مایع یکنواخت شد شکر، وانیل، دارچین را بهش اضافه کنید سپس ترکیب را ١۵ تا ٢٠ دقیقه روى حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید بعد از اینکه دسر مقداری سفت شد چوب دارچین را از آن خارج کنید دسرمون تقریبا آمادست داخل یخچال بگذارید تا سفت شود و سپس با خلال پسته و پودر وانیل تزئینش کنید

نوش جان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *