• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سوپ و آش / طرز تهیه سوپ کدوحلوایی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در ظروف کارال

مواد لازم برای  تهیه سوپ کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
هویج خرد شده ۱ پیمانه
ساقه کرفس خرد شده ۱ پیمانه
سیب زمینی خرد شده ۱ پیمانه
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط
کدو حلوایی نصف ۱ عدد کوچک
کره ۱ قالب کوچک
آب مرغ ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در ظروف کارال :

همه مواد خرد شده به جز کدو تنبل را  در قابلمه هاردآنادایز کارال بریزید و با کره حدود ۵ دقیقه تفت دهید. بعد آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید بپزد. در این مدت کدو تنبل را خوب پوست بکنید و توى آن را تمیز کنید و بدون تخمه هایش خرد کنید و به مواد در حال پخت اضافه کنید. نمک و فلفل و آب مرغ و به مواد اضافه کنید. وقتی

وقتى مواد خوب نرم شدند، صبر کنید خنک شود بعد با یک هم زن برقی مواد را پوره کنید ( پوره رقیق ) و در ظرف سرو بریزید. مى توانید در یک کدو تنبل گرد هم سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *