• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه دسر لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال

طرز تهیه دسر لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال

طرز تهیه شیرینی لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال

طرز تهیه شیرینی لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه شیرینی لگیمات در ظروف کارال :

مواد لازم
مقدار
آرد گندم۲پیمانه
بیکینگ پودر۱قاشق غذاخوری
وانیل۱قاشق چای خوری
روغن۱استکان
نشاسته۱پیمانه
تخم مرغ۱عدد
ماست۱پیمانه
خمیر مایه۱قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه شهد لگیمات  :

مواد لازم
مقدار
شکر۲لیوان
آب۱لیوان
گلابنصف لیوان
آبلیمو۲قاشق مربا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
هلبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال :

ابتدا داخل یک کاسه، آرد را با خمیر مایه مخلوط کنید و آب را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس خمیر را داخل ظرفى در بسته بگذارید و ٢تا٣ ساعت در جاى گرم استراحت دهید.داخل ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکونید و با هم زن آن ها را مخلوط کنید.سپس تخم مرغ ها و نشاسته را بعد از اینکه استراحت خمیر تمام شد به آن اضافه کنید.مقدارى روغن داخل تابه کارال بریزید و بگذارید تا گرم شود سپس خمیر را به صورت گرد در بیاورید (میتوانید از قیف مخصوص بامیه استفاده کنید) و داخل روغن سرخ کنید تا طلایى رنگ شود. لیگمات هاى سرخ شده را روى دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن آن گرفته شود

طرز تهیه شهد لگیمات :

شکر و آب را داخل قابلمه کارال بریزید و بگذارید روی حرارت و هم بزنید تا شکر کامل حل شود سپس گلاب، هل و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد و آبلیمو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.شهدی که آماده شده است را داخل ظرفی ریخته و لگیمات‌های سرخ‌شده را داخل آن بریزید تا طعم بگیرد و نوش جان کنید

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال