طرز تهیه میگو کبابی با سس پستو در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه میگو کبابی با سس پستو در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
ریحون تازه | 3/4 فنجان |
جعفری تازه | 1/2 فنجان |
پسته پوست کنده | 1/3 فنجان |
آب لیمو | 2قاشق غذاخوری |
سیر پوست کنده | 1حبه |
پوست لیمو رنده شده | 1/4قاشق چای خوری |
روغن زیتون | نصف فنجان |
پنیر پارمسان | 1/4 فنجان |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
فلفل | 1/8 قاشق چای خوری |
میگو پوست کنده | 700گرم |
طرز تهیه میگو کبابی با سس پستو در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا شش ماده اول را داخل میکسر ریخته تا کاملا له شود سپس روغن زیتون را کم کم به مواد اضافه کنید. پنیر پارمسان، نمک، فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید وقتی سس آماده شد ۱/۳ فنجان سس پستو را داخل یک کاسه بزرگ منتقل کرده و میگو ها را به سس اضافه کنید و کاسه را تکان دهید تا مواد به خورد میگو بره. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه داخل یخچال بماند. میگوها را داخل سیخ چوبی فرو کرده و روی صفحه ی گریل چرب شده بچینید و بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه تا زمانی که رنگ میگو صورتی شود پخته شود. این غذا را با سس پستو سرو کنید
نوش جان