مواد لازم
راهنما
ق.س | قاشق سوپخوری |
ق.چ | قاشق چایخوری |
ب.ت.ل | به تعداد لازم |
ب.م.ل | به مقدار لازم |
م.ل | میلیلیتر |
گ | گرم |
ک.گ | کیلوگرم |
پ | پیمانه |
هویج
6 عدد
فلفل قرمز
2 عدد
کشمش پلویی
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد
سیر رنده شده
1 حبه
زیره
نصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روش تهیه
1
هویج ها را با رنده درشت رنده کنید، پیاز و فلفل ها را خلالی برش دهید.
2
سپس هویج ها و پیاز و فلفل قرمز و سیر را به مدت یک دقیقه در مقداری روغن زیتون تفت دهید.
3
بعد از این که سبزیجات نرم شد ، نمک، فلفل سیاه، زیره، کشمش و جعفری خرد شده را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
4
بعد از این که سبزیجات نرم شد ، نمک، فلفل سیاه، زیره، کشمش و جعفری خرد شده را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.