• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
آب هندوانه  2پیمانه
پودر نشاسته ذرت 3تا 4قاشق غذاخوری
شکر 3/4 پیمانه
دارچین 1چوب نسبتا کوچک
اسانس وانیل به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم


طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا گوشت هنداونه را داخل آبميوه گيرى بريزيد و سپس پودر نشاسته را كم كم به آن اضافه كنيد. وقتى مايع يكنواخت شد شكر، وانيل، دارچين را بهش اضافه كنيد سپس تركيب را ١٥ تا ٢٠ دقيقه روى حرارت ملايم بگذارید و هم بزنيد بعد از اينكه دسر مقداری سفت شد چوب دارچين را از آن خارج کنید دسرمون تقريبا آمادست داخل يخچال بگذارید تا سفت شود و سپس با خلال پسته و پودر وانيل تزئينش كنيد

نوش جان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال