• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / طرز تهیه فاهیتای مرغ در ظروف کارال

طرز تهیه فاهیتای مرغ در ظروف کارال

آموزش فاهیتا در ظروف کارال

طرز تهیه فاهیتا در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه فاهیتا در ظروف کارال :

 

مواد لازم (برای 6 نفر) مقدار
فلفل دلمه ای از هر رنگ یک عدد
فیله سینه مرغ 12 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق چایخوری
فلفل سبز تند یک عدد
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد شده 100 گرم
جعفری ریز خرد شده 200 گرم
نمك ،فلفل سياه، فلفل قرمز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

 

طرز تهیه فاهیتا در ظروف کارال :

فيله سينه مرغها رو بعد از شستن و خشك كردن بصورت خلالي برش زده و با 5 قاشق روغن زيتون ، 5 قاشق آبليموي تازه، 2 حبه سير له شده، كمي نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و نصف قاشق چايخوري زيره سبز و یک قاشق چايخوري رنده ي زنجبيل و 5 قاشق گشنيز خرد شده و يک عدد فلفل سبز تند خرد كنيد و يكساعت کنار گذاشته تا مزه دار شوند.

تابه کارال را گرم کرده و كمي روغن زيتون بريزيد . پياز خلالي شده رو كمي در تابه کارال تفت داده و وقتي اصطلاحا شيشه اي و سبك شد فلفل دلمه اي كه خلالي برش خرده را به پياز اضافه كنيد و در حدی که سبک شوند و رنگشان تغییر نکند، تفت دهید.

سينه مرغ مزدار شده را هم با كمي روغن زيتون در تابه کارال که از قبل گرم شده است ، سرخ کرده و به آن فلفل و پياز اضافه كنيد .

مقدار كمي از فاهيتا رو داخل نان پيتا ريخته و جعفري خرد شده بريزيد و با ليموترش تازه سرو كنيد .

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال