• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پاستا و پیتزا / طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال

طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال

طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال

طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال

مواد لازم برای  تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
ورق لازانیای (پخته) 8 عدد
اسفناج (پخته و خرد شده) 300 گرم
پنیر ریکوتا 450 گرم
پنیر پارمزان یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
سیر (ریز خرد شده) یک دوم قاشق مربا خوری
پودر ادویه ایتالیایی یک دوم قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم
سس مخصوص پیتزا یا سس آماده شده گوجه فرنگی 450 گرم
پنیر موتزارلا (رنده شده) یک پیمانه


 

طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال :

فر را از یک ربع قبل روی دمای 180 درجه سانتی­گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، تخم مرغ، سیر و پودر ادویه ایتالیایی را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. درصورت تمایل نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید. ورقه­ های لازانیای پخته را با حوله کاغذی خشک کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید هر ورقه لازانیا را از وسط از عرض برش دهید. 2 الی 3 قاشق سوپ خوری مخلوط پنیر ریکوتا را در هر ورقه لازانیا قرار داده و حدود 5/2 سانتی متر از یک طرف ورقه را خالی بگذارید تا مواد پر کننده بیرون نریزد. سپس شروع به رول کردن ورقه­ ها کنید. هر ورقه لازانیای رول شده را از وسط چاقوی تیز کارال برش داده و در ظرف مخصوص فری که با اسپری روغن چرب شده، قرار دهید. از ظرفی استفاده کنید که 5/2 سانتی­متر لبه داشته باشد و بتوانید روی آن را با فویل بپوشانید. اگر دوست دارید روی لازانیا برشته شود نیازی به فویل نمی­باشد. یک قاشق مربا خوری از سس پیتزا و یک قاشق مربا خوری پنیر موتزارلا را در هر رول قرار دهید. ظرف را به مدت 18 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ذوب شود سپس به همراه سس پیتزا سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال