• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / تازه ترین اخبار آشپزی / نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه

نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه

نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه ؟

نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه

در این مقاله در مورد اینکه نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه توضیح داده شده است. امروزه تب استفاده از نمک دریا همه گیر شده و روی میز اکثر رستوران ها و در قفسه سوپر مارکت ها می توانید نمک دریایی را ببینید، بسیاری از سرآشپزان جهان ترجیح می­ دهند که از نمک دریا به دلیل حس بهتر و طعم قوی تر استفاده کنند.

به تازگی تولیدکنندگان بیسکویت­ های شور و چیپس های سیب زمینی ترجیح می­دهند که از نمک دریا استفاده کنند و معتقدند که نمک دریا کاملاً طبیعی است و کمتر دستخوش تغییرات شده است و افرادی که به سلامتی خود اهمیت م ی­دهند سعی می­کنند از این نمک استفاده کنند به دلیل اینکه سرشار از مواد معدنی خصوصاً منیزیم است.

خیلی از مواردی که در بالا ذکر شد می­توانند خصوصیات کلی نمک دریا و تفاوت آن با نمک معمولی را بیان کنند اما، یکی از عوامل مهم تفاوت این دو نمک که کمتر به آن توجه می­شود میزان عنصر “سدیم” در هر دو می ­باشد.

  • چگونه می­توان میزان سدیم موجود در نمک دریا را با نمک معمولی مقایسه کرد؟

در تحقیقی که انجمن قلب امریکا انجام داده، به این نتیجه رسیده که 61% مردم به اشتباه بر این موضوع اتفاق نظر داشته اند که نمک دریا، سدیم کمتری در مقایسه با نمک معمولی دارد.

نمک پرک و نمک دریا به دلیل اینکه درشت تر است نسبت به نمک معمولی ممکن است در مقیاس حجم در مقایسه با نمک معمولی دارای سدیم کمتری باشد. برای مثال یک قاشق چایخوری یا یک قاشق غذاخوری) یک قاشق چایخوری نمک معمولی 300/2 mg (میلی گرم) سدیم دارد. ولی یک قاشق چایخوری نمک دریا یا پرک نمک ممکن است سدیم کمتری داشته باشد به دلیل اینکه کریستال ­های کمتری از نمک در قاشق جا می­ شوند.

بعضی از برندهای نمک دریا ادعا می­ کنند که سدیم کمتری دارند که البته شما همیشه باید روی ظرف نمک دریا را بخوانید. حتی بعضی اعتقاد دارند که برند آنها تنها 575 میلی گرم سدیم در یک قاشق چایخوری دارد که بسیار کم و قابل ملاحظه است.

  • انجمن متخصصان قلب و عروق امریکا چه نظری راجع به نمک معمولی و نمک دریا دارند؟

دکتر راشل کی می­گوید ” این موضوع اهمیت زیادی دارد که مردم بدانند نمک دریا به همان اندازه نمک معمولی سدیم دارد”.

در ادامه او معتقد است که ” کلید موفقیت برای اینکه از بیماری های قلبی در امان باشیم این است که میزان سدیم مصرفی خود را کاهش دهیم” و اگر شما میزان زیادی از نمک دریا به دلیل اینکه به اشتباه اعتقاد دارید که نمک دریا سدیم کمتری دارد را مصرف میکنید، شما خود را در معرض خطر ابتلا به فشارخون و در ادامه بالا رفتن احتمال بیماری های قلبی قرار می ­دهید.

  • چه تفاوتی در ساختار کلی بین نمک دریا و نمک معمولی وجود دارد؟

نمک دریا مستقیماً از طریق تبخیر آب دریا بدست می ­آید و معمولاً عملیاتی روی آن انجام نمی­ شود. و یا حداقل عملیات فرآوری روی آن انجام می­ شود. و به همین دلیل شما شاهد مقدار کمی از مواد معدنی مانند منزیم، پتاسیم، کلسیم و بقیه مواد معدنی در آن هستید.

از طرف دیگر، نمک معمولی کاملاً فرآوری می­شود و تبدیل به گرانول ­های بسیار ریز می­ شود که به راحتی در غذا حل شود. معمولاً در این فرآیند تمام مواد معدنی از نمک حذف می شود و موادی دیگر اضافه شده تا از کلوخه شدن نمک جلوگیری کنند.

آیا واقعاً خوردن نمک دریا مزیتی برای سلامتی شمرده می­ شود؟

دکتر جانسون معتقد است که خوردن بیشتر نمک ­های دریا تأثیر خیلی خاصی روی سلامتی ما ندارند و بیشتر به دلیل بازار گرمی است که ادعاهای مختلف صورت می­ گیرد.

او اضافه می­کند که میزان مواد معدنی موجود در نمک دریا بسیار کم است و شما می­ توانید با تغذیه سالم آن­ها را به بدن خود برسانید. در ادامه او می­گوید ” بطور معمول نمک دریا از میزان کمتری از عنصر “ید” برخوردار است نسبت به نمک معمولی. کارخانجات فرآوری نمک “ید” را از سال 1920 به نمک اضافه کرده تا جلوی بیماری تیروئید را بگیرند.

خوب بالاخره نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه ؟

دفعه بعدی که شما به خرید نمک می­روید و نمی­ توانید بین خرید نمک پرک، نمک دریا و نمک معمولی تصمیم بگیرید بهتر است به خود یادآوری کنید که تنها تغییر ذائقه و عادت کردن به طعم می­تواند به شما کمک کند اما هر کدام از این نمک­ ها را استفاده می­ کنید همیشه به خاطر داشته باشید همه آنها از میزان یکسانی از “سدیم” برخوردار هستند.

تحقیق و گردآوری مقاله نمک دریا بهتر است یا نمک آشپزخانه : دپارتمان آشپزی سالم کارال

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال