• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال

طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 2 عدد
رب انار یک قاشق غذا خوری
کلم برگ سفید یا قمری یک کیلو
سبزی معطر(شوید،جعفری،تره، سیر تازه،کمی ریحان) نیم کیلو
ادویه پلویی به مقدار لازم
پودر گرد غوره به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده یک قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ظروف کارال :

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده،نمک و فلفل و کمی پودر گرد غوره،زردچوبه مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت کوفته های ریز در می آوریم. تابه کارال را گرم کرده، روغن را گرم می کنیم و سپس کوفته ها را در روغن ریخته و سرخ می‌کنیم و بعد رب انار را با آب رقیق کرده و روی کوفته ها می‌ریزیم و می‌گذاریم در حد 5 الی 10 دقیقه کوفته با رب انار بجوشد و آب آن کاملا بخار شود. کلم را خرد کرده و در تابه کارال سرخ می‌کنیم، یکی از پیازها را خرد کرده و با کلم سرخ می‌کنیم سپس ادویه و زعفران را به آن اضافه می کنیم. در قابلمه کارال آب را جوش می آوریم و برنج را می ریزیم، سپس برنج را آبکش می‌کنیم و در لحظه ی آخر جوشیدن برنج، سبزی خرد شده را اضافه می‌کنیم و وقتی که سبزی جوش زد برنج را آبکش می‌کنیم،مواد کلم و گوشت را لا به لای برنج می‌ریزیم و پودر گرد غوره را نیز لایه لایه اضافه می‌کنیم و سپس می گذاریم تا برنج دم بکشد.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال