طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
کره | 5 قاشق سوپ خوری |
شکر | یک و یک چهارم پیمانه |
آرد | یک پیمانه |
پودر کاکائو تلخ | یک دوم پیمانه |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | یک چهارم قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
قهوه آماده | یک قاشق چای خوری با یک قاشق آب داغ |
طرز تهیه بروانی فاج پودرکاکائویی در کارگاه آشپزی کارال :
فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت سانتیگراد از یک ربع قبل گرم کنید.
کره را آب کنید و در این بین همه مواد خشک را با هم الک کنید. البته به غیر از شکر.وقتی کره آب شد شکر را به آن اضافه کنید ،مخلوط حالت شنی و حل نشده دارد.
بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و تا 40 بشمارید تخم مرغ را بزنید. بعد مواد خشک را اضافه کنید.البته ترجیحاً با قاشق چوبی، دوباره تا 40 بشمارید و هم بزنید. ظرف 8×8 اینچی را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا کاغذ پوستی بیندازید. و برای 20 تا 25 دقیقه بپزید.