طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی | 600 گرم |
خامه | 100 گرم |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 700 سی سی یا 2 لیوان |
سیر له شده | 2 حبه متوسط |
کره | 70 گرم |
پنیر پیتزا | 400 گرم |
نمک،فلفل،پودر آویشن | به میزان لازم |
شوید | اختیاری |
طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال :
سیب زمینی را به صورت گرد و یا چیپسی خرد کرده و به مدت 1 الی 2 دقیقه در آبجوش میریزیم،سپس داخل آب سرد گذاشته و زمان میدهیم تا خشک شود. وک کارال را گرم کرده و سپس کره را میریزیم،سیر را اضافه کرده، یک تفت کوچک میدهیم و بعدآرد را ریخته و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ،بعد شیر را به آرامی به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا آرد کاملا یکدست شود.سس را مدام هم زده تا به غلظت مناسب برسد.درآخر نمک و فلفل و آویشن و شوید را اضافه کرده سس را کنار میگذاریم تا کمی از حرارتش کم شود بعد خامه را با کمی شیر رقیق کرده و کم کم به سس اضافه میکنیم.بعد از آماده شدن سس ،کف تابه کارال را کمی چرب کرده،یک لایه سیب زمینی میچینیم،پنیر را میریزیم و بعد از سس لایه بعدی و سیب زمینی،سس و پنیر را میچینیم.لایه آخر باید با پنیر پوشانده شود.برای قرار دادن تابه کارال داخل فر، می توان دستگیره ها را جدا کرد و یا دور دسته ها فویل پیچید.فر را از قبل با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و ظرف کارال را به مدت 45 دقیقه داخل فر میگذاریم. 10 دقیقه پایانی گریل را روشن کرده تا روی پنیر طلایی شود.
1 دیدگاه در “طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال”
بسیار عالیییییییییییییییییی