طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده | 250گرم |
برنچ | 3 پیمانه |
بادمجان متوسط | 4 عدد |
ماست | 7 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز متوسط (رنده شده) | یک عدد |
زعفران آب کرده | به مقدار لازم |
کره آب شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال :
بادمجان را به سایز دلخواه خرد کرده و سپس سرخ میکنیم،گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت داده تا گوشت کاملا سرخ شود،نمک،فلفل و دارچین و کمی زعفران آب کرده را اضافه کرده و کمی آب میریزیم تا گوشت کمی نرم شود. وقتی آب آن جمع شد آن را کنار میگذاریم تخم مرغ ها را هم زده ،نمک ،فلفل کمی دارچین و زعفران آب کرده را اضافه کرده،ماست را اضافه میکنیم و مخلوط را برنجی که از قبل آبکش کرده ایم ترکیب میکنیم،کره آب کرده را اضافه کرده،کاملا برنج را مخلوط میکنیم،قابلمه کارال را از قبل گرم کرده و بعد از آن روغن را گرم میکنیم و کمی از مایه ته چین را میریزیم،یک لایه بادمجان میچینیم گوشت را روی بادمجان میریزیم و سپس یک لایه بادمجان را میچینیم و سپس مابقی ته چین را ریخته و شروع به طبخ میکنیم،یک ساعت زمان طبخ طول میکشد.