• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال

طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال

تهیه ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال

طرز تهیه  ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه  ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
برنچ ۳ پیمانه
بادمجان متوسط ۴ عدد
ماست ۷ قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط (رنده شده) یک عدد
زعفران آب کرده به مقدار لازم
کره آب شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه  ته چین گوشت و بادمجان در ظروف کارال :

بادمجان را به سایز دلخواه خرد کرده و سپس سرخ میکنیم،گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت داده تا گوشت کاملا سرخ شود،نمک،فلفل و دارچین و کمی زعفران آب کرده را اضافه کرده و کمی آب میریزیم تا گوشت کمی نرم شود. وقتی آب آن جمع شد آن را کنار میگذاریم تخم مرغ ها را هم زده ،نمک ،فلفل کمی دارچین و زعفران آب کرده را اضافه کرده،ماست را اضافه میکنیم و مخلوط را برنجی که از قبل آبکش کرده ایم ترکیب میکنیم،کره آب کرده را اضافه کرده،کاملا برنج را مخلوط میکنیم،قابلمه کارال را از قبل گرم کرده و بعد از آن روغن را گرم میکنیم و کمی از مایه ته چین را میریزیم،یک لایه بادمجان میچینیم گوشت را روی بادمجان می‌ریزیم و سپس یک لایه بادمجان را می‌چینیم و سپس مابقی ته چین را ریخته و شروع به طبخ میکنیم،یک ساعت زمان طبخ طول می‌کشد.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *