طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه کرم تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
تخم مرغ کامل 4عدد
زرده تخم مرغ 4عدد
شکر 100گرم
آب لیمو ترش 200میلی لیتر
پوست لیموی رنده شده به مقدار لازم
کره 250گرم

مواد لازم برای تهیه نان تارت لبموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال  :

مواد لازم
مقدار
آرد 2لیوان
شکر 1قاشق چای خوری
کره سرد 200گرم
نمک 1/4قاشق چای خوری
آب سرد به مقدار لازم

طرز تهیه کراست(قسمت نان) تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا باید آرد، نمک و شکر را داخل يک ظرف یا میکسر بريزيد و مخلوط كنيد سپس کره سرد را به تيكه های کوچک خرد کرده و اضافه کنید. بعد از اینکه تکه های کره مقداری با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. خرد خمیر ها را روی نایلون بریزید و با نوک انگشتانتان ورز دهید تا خمیر يک دست شود و ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.سپس خمیر رو با وردنه پهن کنيد و به اندازه قالب خود برش دهید و کف قالب پهن کنید و با چنگال سوراخ های ریز ایجاد کنید تا خمیر پف نكند.خمیر را داخل فر در دمای ۱۷۵ درجه، نیم ساعت بگذارید تا کاملا طلایى شود

طرز تهیه کرم تارت :

ابتدا  باید یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید، به صورتی که بخار آب به ته ظرف شیشه ای بخورد. سپس ۴ عدد زرده تخم مرغ، ۴ عدد تخم مرغ کامل، شکر و آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را درون ظرف شیشه ای بريزيد و هم بزنید تا  یک دست شود. سپس کره را به مواد اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا کرم،  زرد رنگ شود. از مواد حاضر شده روى نان بريزيد و ۶ دقیقه داخل فر (در دماى ١٨٠ درجه) بگذارید.در انتها میتوانید با خامه یا پودر قند تزئینش کنید.

نوش جان

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )