• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای برای حدود ۲۵ عدد لقمه )
مقدار
پنیر خامه ای ۶۰ گرم
پنیر فتا ۱۵۰ گرم
اسفناج تازه یک و نیم کیلو گرم (پاک و پخته شده)
سیر (ریز شده) ۲ حبه
پیاز (نگینی شده) ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری (خرد شده) یک قاشق سوپ خوری
ریحان (خرد شده) یک قاشق سوپ خوری
خمیر فیلو (مثلثی یا مربع) یک بسته
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم


 

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در ظروف کارال :

سیر و پیاز را در ماهیتابه گرم شده کارال کمی تفت داده، اسفناج پخته شده را آبگیری کرده و ساطوری کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید. شعله را کم کنید.

پنیر فتا، پنیر صبحانه، تخم مرغ، جعفری، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و با اسفناج ترکیب کنید.

خمیر فیلو را باز کرده اگر مربع است به شکل مثلث را در آورده و مقداری از مواد را در وسط آن گذاشته و خمیر را به شکل لوله ­ای بپیچید.

به دو حالت می­توانید این غذا را طبخ کنید.

  • مقداری روغن را داغ کرده و لقمه ­ها را در آن سرخ کنید.
  • فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی­گراد گرم کرده سینی فر را کمی چرب کنید. روی لقمه­ ها را با کمی زرده تخم مرغ و شیر بزنید و در فر تا زمان طلایی شدن لقمه­ ها پخت را ادامه دهید (حدوداً ۱۵ دقیقه).

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *