طرز تهیه میرزا قاسمی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی در ظروف کارال :
برای 2 نفر
مواد لازم | مقدار |
بادمجان متوسط | 3 تا 4 عدد |
گوجه فرنگی متوسط | 2 تا 3 عدد |
سیر ریز شده | 5 حبه |
گردو | 1 پیمانه (به دلخواه) |
زردچوبه | به میزان لازم |
پودر فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه میرزا قاسمی در ظروف کارال :
بادمجان را کبابی کنید و پوست بگیرید . گوجه فرنگی را کبابی کرده و پوست بگیرید بادمجان و گوجه فرنگی را جدا ساطوری کنید. روغن را داغ کرده سیر را کمی تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید کمی که بوی خامی زردچوبه از بین رفت بادمجان را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا به روغن بیفتد بعد از آن گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید اگر گردو استفاده می کنید گردوی نگینی شده را اضافه نمائید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملاً مواد مخلوط شوند این غذای خوشمزه گیلانی را با نان تازه، سبزی و سیرترشی سرو کنید.
نکته: گردو در دستور اصلی وجود ندارد و به شکل ذائقه ای استفاده شده است.