• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بروکلی در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بروکلی در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بروکلی در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بروکلی در ظروف هاردآنادایز کارال

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ و بروکلی در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
قارچ ۸ عدد
کلم بروکلی خرد شده یک و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
سیر ۳ حبه
خامه ۳ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل قرمز ،آویشن و روغن زیتون به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و بروکلی در ظروف هاردآنادایزد کارال :

ابتدا ماکارونی ها را طبق دستور روی بسته درست کنید.
▫️پیاز ها راریز خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید. سپس کلم بروکلی خرد شده رابه پیاز ها اضافه کنید، بعد از ۴ دقیقه تفت دادن با حرارت بالا ، قارچ های خرد شده را هم اضافه  و حرارت را کم کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
مقداری نمک و سیر خرد شده و فلفل قرمز را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
حالا به مخلوط سبزیجات آویشن و بعد خامه را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید. اگر غلظت سس زیاد بود حدود ۳ قاشق غذا خوری آب اضافه کنید و پاستاها را به مخلوط سبزیجات و سس بیفزایید.
نهایتا مقداری پودر پنیر پارمسان به پاستا ها اضافه کرده و غذا را سرو نمایید.

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *