طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
ورق لازانیای (پخته) | 8 عدد |
اسفناج (پخته و خرد شده) | 300 گرم |
پنیر ریکوتا | 450 گرم |
پنیر پارمزان | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
سیر (ریز خرد شده) | یک دوم قاشق مربا خوری |
پودر ادویه ایتالیایی | یک دوم قاشق مربا خوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به میزان لازم |
سس مخصوص پیتزا یا سس آماده شده گوجه فرنگی | 450 گرم |
پنیر موتزارلا (رنده شده) | یک پیمانه |
طرز تهیه لازانیای اسفناج مینی رول در ظروف کارال :
فر را از یک ربع قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، تخم مرغ، سیر و پودر ادویه ایتالیایی را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. درصورت تمایل نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید. ورقه های لازانیای پخته را با حوله کاغذی خشک کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید هر ورقه لازانیا را از وسط از عرض برش دهید. 2 الی 3 قاشق سوپ خوری مخلوط پنیر ریکوتا را در هر ورقه لازانیا قرار داده و حدود 5/2 سانتی متر از یک طرف ورقه را خالی بگذارید تا مواد پر کننده بیرون نریزد. سپس شروع به رول کردن ورقه ها کنید. هر ورقه لازانیای رول شده را از وسط چاقوی تیز کارال برش داده و در ظرف مخصوص فری که با اسپری روغن چرب شده، قرار دهید. از ظرفی استفاده کنید که 5/2 سانتیمتر لبه داشته باشد و بتوانید روی آن را با فویل بپوشانید. اگر دوست دارید روی لازانیا برشته شود نیازی به فویل نمیباشد. یک قاشق مربا خوری از سس پیتزا و یک قاشق مربا خوری پنیر موتزارلا را در هر رول قرار دهید. ظرف را به مدت 18 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ذوب شود سپس به همراه سس پیتزا سرو کنید.