• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه دسر برفی در ظروف کارال

طرز تهیه دسر برفی در ظروف کارال

طرز تهیه دسر برفی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه دسر برفی در ظروف کارال :

 

مواد لازم
مقدار
شیر 2 لیتر
آرد 1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز 1 لیوان
کره 125 گرم
کرم شانتی 1 بسته
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه دسر برفی در ظروف کارال :

ابتدا ماهیتابه کارال را روی حرارت متوسط  قرار دهید تا گرم شود سپس اول کره و پس از آن آرد و نشاسته ذرت را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. یک‌ لیتر شیر و شکر را اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم بزنید تا قوام بیاید و کاملا غلیظ شود و در آخر وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. سپس پودر کرم شانتی را با ۱ لیتر شیر سرد مخلوط کرده و تا زمانی هم بزنید که خامه شود. داخل یک ظرف پودر نارگیل بریزید طوری که یک لایه ضخیم سطح ظرف را بپوشاند و مواد دسر از روی آن به ظرف نفوذ نکند. در مرحله بعد نصف مواد را روی پودر نارگیل بریزید و پهن کنید روی آن را با کرم شانتی کاملا بپوشانید و بقیه مواد را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید. سطح رویی دسر را‌ با پودر نارگیل بپوشانید و ۸ تا ۹ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت دسر را به شکل مربع های کوچک برش زده و‌ نوش جان کنید.

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال