طرز تهیه املت اسپانیایی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
گوجه فرنگی | 1عدد |
فلفل دلمه ای | ١/٢ عدد |
کره | 30گرم |
قارچ | 3عدد |
تخم مرغ | 3عدد |
ژامبون | 1ورق |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت اسپانیایی در ظروف کارال :
ابتدا تخم مرغ ها را درون يک ظرف هم بزنيد اگر ميتوانيد با همزن برقي انجام دهید .قارچ، فلفل دلمه ای، ژامبون و گوجه فرنگي را نگيني خرد كنيد و با كره تفت دهید درب ظرف را ببنديد و شعله را كم كنيد و بگذاريد تا مواد كمي بپزد.درون تابه کارال مقداری كره داغ كنيد و بعد تخم مرغ ها را با فلفل مخلوط كنيد و درون تابه بريزيد و سريع تابه را بچرخونيد تا تخم مرغ ها در همه ی سطح پخش شود وقتي تخم مرغ ها كامل پخش شد مواد را روی آن بريزيد و درب آن را ببنديد تا آماده شود مواد نبايد آب داشته باشد اگر گوجه فرنگی آب انداخته بود حتما آب ان را دور بريزيد و بعد مواد و تخم مرغ را اضافه كنيد
نکته: بهتر است اين املت درون فر درست شود ولي روی گاز هم ميتوانيد درست كنيد
برای تزئین میتوانید از زیتون سیاه خرد شده استفاده کنید
نوش جان