• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال

مواد لازم برای تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت گوسفندى 500 گرم
پياز 2 عدد
جگر سفيد 100گرم
دنبه 50گرم
نعنا خشك 1قاشق چای خوری
دارچين 1 قاشق چای خوری
زعفران دم كرده 1 قاشق چای خوری
روغن مايع  به مقدار لازم
مغز گردو، خلال پسته، خلال بادام برای تزئین
فلفل و نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایزد کارال :

بریونی یکی از معروف تربن و خوشمزه ترین غذاهای اصفهان است که برای درست کردن آن ابتدا درون قابلمه کارال ٤ليوان آب بريزيد و گوشت و دنبه را با ٢قاشق غذاخورى روغن مايع و يك عدد پياز را بهش اضافه كنيد و بگذارید روى حرارت ملايم پخته شود.وقتى گوشت كاملا پخته شد و مقدارى از آب گوشت درون قابلمه باقی ماند، از روى گاز بردارید و اب گوشت را كنار بگذاريد و گوشت و دنبه را چرخ كنيد. زعفران دم كرده را با نعنا خشك و مقداری نمك و فلفل سياه به گوشت اضافه كنيد بعد دوباره گوشت را چرخ كنيد حالا جگر سفيد را با ٢ليوان آب درون قابلمه ديگر بريزيد پياز باقى مانده را نگينى خرد كنيد و نمك و فلفل سياه و ٢قاشق غذاخورى روغن را به جگر سفيد اضافه كنيد و با حرارت كم بگذارید پخته شود بعد از تبخير شدن آب، پياز و جگر سفيد را مقداری تفت دهید و قابلمه را از روى حرارت برداريد وقتى مخلوط جگر سفيد و پياز سرد شد آن ها را چرخ كنيد حالا مخلوط گوشت و دنبه را به شكل همبرگر حالت دهید و روی ان مقداری دارچین بریزید درون تابه کارال مقداری روغن بریزید و بریونی ها را سرخ کنید وقتى كامل سرخ شد مقداری آب گوشت را روى نان بريزيد و بریونی ها را روی آن بگذارید و مخلوط چرخ شده جگر سفيد و پياز را و بعد با خلال بادام و پسته ، مغز بادام تزئين كنيد و سرو کنید

 

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال