• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه کرم تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
تخم مرغ کامل 4عدد
زرده تخم مرغ 4عدد
شکر 100گرم
آب لیمو ترش 200میلی لیتر
پوست لیموی رنده شده به مقدار لازم
کره 250گرم

مواد لازم برای تهیه نان تارت لبموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال  :

مواد لازم
مقدار
آرد 2لیوان
شکر 1قاشق چای خوری
کره سرد 200گرم
نمک 1/4قاشق چای خوری
آب سرد به مقدار لازم

طرز تهیه کراست(قسمت نان) تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا باید آرد، نمک و شکر را داخل يک ظرف یا میکسر بريزيد و مخلوط كنيد سپس کره سرد را به تيكه های کوچک خرد کرده و اضافه کنید. بعد از اینکه تکه های کره مقداری با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. خرد خمیر ها را روی نایلون بریزید و با نوک انگشتانتان ورز دهید تا خمیر يک دست شود و ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.سپس خمیر رو با وردنه پهن کنيد و به اندازه قالب خود برش دهید و کف قالب پهن کنید و با چنگال سوراخ های ریز ایجاد کنید تا خمیر پف نكند.خمیر را داخل فر در دمای ۱۷۵ درجه، نیم ساعت بگذارید تا کاملا طلایى شود

طرز تهیه کرم تارت :

ابتدا  باید یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید، به صورتی که بخار آب به ته ظرف شیشه ای بخورد. سپس ۴ عدد زرده تخم مرغ، ۴ عدد تخم مرغ کامل، شکر و آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را درون ظرف شیشه ای بريزيد و هم بزنید تا  یک دست شود. سپس کره را به مواد اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا کرم،  زرد رنگ شود. از مواد حاضر شده روى نان بريزيد و ۶ دقیقه داخل فر (در دماى ١٨٠ درجه) بگذارید.در انتها میتوانید با خامه یا پودر قند تزئینش کنید.

نوش جان

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال