طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه کرم تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
تخم مرغ کامل | 4عدد |
زرده تخم مرغ | 4عدد |
شکر | 100گرم |
آب لیمو ترش | 200میلی لیتر |
پوست لیموی رنده شده | به مقدار لازم |
کره | 250گرم |
مواد لازم برای تهیه نان تارت لبموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
آرد | 2لیوان |
شکر | 1قاشق چای خوری |
کره سرد | 200گرم |
نمک | 1/4قاشق چای خوری |
آب سرد | به مقدار لازم |
طرز تهیه کراست(قسمت نان) تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا باید آرد، نمک و شکر را داخل يک ظرف یا میکسر بريزيد و مخلوط كنيد سپس کره سرد را به تيكه های کوچک خرد کرده و اضافه کنید. بعد از اینکه تکه های کره مقداری با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. خرد خمیر ها را روی نایلون بریزید و با نوک انگشتانتان ورز دهید تا خمیر يک دست شود و ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.سپس خمیر رو با وردنه پهن کنيد و به اندازه قالب خود برش دهید و کف قالب پهن کنید و با چنگال سوراخ های ریز ایجاد کنید تا خمیر پف نكند.خمیر را داخل فر در دمای ۱۷۵ درجه، نیم ساعت بگذارید تا کاملا طلایى شود
طرز تهیه کرم تارت :
ابتدا باید یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید، به صورتی که بخار آب به ته ظرف شیشه ای بخورد. سپس ۴ عدد زرده تخم مرغ، ۴ عدد تخم مرغ کامل، شکر و آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را درون ظرف شیشه ای بريزيد و هم بزنید تا یک دست شود. سپس کره را به مواد اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا کرم، زرد رنگ شود. از مواد حاضر شده روى نان بريزيد و ۶ دقیقه داخل فر (در دماى ١٨٠ درجه) بگذارید.در انتها میتوانید با خامه یا پودر قند تزئینش کنید.
نوش جان