• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سوپ و آش / طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
تره فرنگی (تمیز و خرد شده) 3 ساقه
سیب زمینی (نگینی خرد شده) 400 گرم
فلفل دلمه قرمز (نگینی شده) یک دوم یک عدد متوسط
کرفس (خرد شده) یک شاخه بلند
قرص عصاره مرغ یک عدد
کره 30 گرم
فلفل سفید (پودر شده) یک دوم قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
خامه یک دوم پیمانه (به دلخواه)

 

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مدرن در ظروف کارال :

کره را در تابه­ ی گرم شده کارال گرم کرده و تره فرنگی، کرفس و فلفل دلمه قرمز را همزمان به آن اضافه کنید و برای 2 تا 3 دقیقه به آرامی تفت دهید، توجه داشته باشید که احتیاجی به تغییر رنگ سبزیجات نمی ­باشند، فقط احتیاج دارید که سبزیجات کمی نرم شده و بوی خامی خود را از دست بدهند. سپس سبزیجات را به همراه سیب زمینی و قرص عصاره مرغ در قابلمه کارال ریخته، یک لیتر آب مرغ یا آب ساده به آن اضافه کرده تا پخت کامل سبزیجات پخت سوپ را ادامه دهید و در آخر نمک و  فلفل سفید زده و چاشنی را اندازه کنید. سوپ را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود، سپس با استفاده از گوشت کوب برقی یا دستگاه غذا ساز نیمی از سوپ را پوره کرده و دوباره به ظرف برگردانید (توجه داشته باشید که اگر از دستگاه غذا ساز استفاده می­ کنید سوپ سرد باشد در غیر این صورت امکان پاشیده شدن سوپ به بیرون از دستگاه به علت بخار جمع شده در دستگاه زیاد است) قبل از سرو سوپ مجدداً آن را گرم کنید در صورت استفاده از خامه آن را اضافه کرده و بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید.

سوپ را در ظرف مخصوص سرو کشیده و روی آن را تزئین کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال